AİLE AFET PLANI

Değerli Velilerimiz çocuklarımızla beraber sizlere gönderdiğimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün hazırladığı Aile Afet Planı ile kontrol listesi  Ülkemizde afetlere hazırlık kültürünün yerleşmesi ve afetlere hazırlık yılı çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalara esas olmak üzere evlerde yaşayan bireylerin afetin olası olumsuz etkilerinden korunabilmek ve afeti en az zararla atlatabilmek için neler yapacağını gösteren, aile üyelerince konuşularak hazırlanmış ve unutulmaması gereken bir davranış planı . Bu davranış planın ailemizle birlikte doldurmanız ve konu hakkında neler yapılacaklarının yazılması  olası afetlere karşı yapacağımız hazırlıkların başlangıcıdır. Dağıtılan planlar okul tarafından  toplanmayacaktır.

12-03-202012-03-2020

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 08.08.2022 22:50 - Görüntülenme: 327