E Twinning

GÜVENL İNTERNETİM/MY SAFE

Bu projeyle  öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin   genel çevrimiçi güvenlik sorunları, veri güvenliği, kötü amaçlı yazılımlar, siber zorbalık, ağ güvenliği, güvenli web tarama ve güvenli çevrimiçi iletişim konularında farkındalıklarını arttırdıktan sonra,  bu projenin  tüm detayları  Twinspace'de herkese açık hale getirilecektir.  Proje sonuçları başta okul web sayfasında  olmak üzere  diğer sosyal paylaşım  ağlarda çevrimiçi olarak sunulacak olup projenin yaygınlaştırılması beklenmektedir. Öğretmenler de okul panolarını etkin olarak kullanarak, projeyi görev yaptıkları okuldaki meslektaşlarıyla diğer öğrenciler ve onların velileriyle paylaşarak projenin yayılmasına katkı sağlayacaklardır.

11-10-202127-10-202127-10-2021

Yayın: 27.10.2021 - Güncelleme: 27.10.2021 14:09 - Görüntülenme: 216