ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABÜLÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA TÖRENİ

Ekm

Adana'mızda başlamış olan "ADANA OKUYOR" programı çerçevesinde Bahçeşehir İlkokulu'muzda her gün bir saat olmak üzere "BAHÇEŞEHİR OKUYOR" diyerk kitap okumayı ve okutmayı, kitapı sevmeyi ve sevdirmeyi hedefleyen bir çalışma yapıyoruz.

Ekm

15 Temmuz ve Milli Birlik Günü 'nü okulumuzda 15 Temmuzda , Kurtuluş Savaşı, Çanakkale ve Daha nice büyük mücadelelerde bu toprak için can vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle andık. Ruhları şad olsun. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

KADINA EL KAL-KA-MAZ BİLGİLENDİRME VİDEOSU

Ağu

Yıl İçerisinde yürütmüş olduğumuz Güvenli İnternetim, Pusulam Sensin, Sıfır Atıkla Dünya Hayatta,A Favor To The World ve Benim Değerli Eserim E Twinning projelerimizi  6 Kalite Etiketi ile taçlandırdık. Projelerimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarlarının devamını dileriz.

Ağu

OKUL SERVİS TAŞIMACILIĞI DUYURUSU

Tem

Okulumuz eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı ''The Safety Label Community'' tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili ''E-Safety Gold Label''(Güvenli İnternet Altın Etiket) almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz idareci ve öğretmenlerinin European Schoolnet platformuna yaptığı başvuru incelenmiş ve yapılan incelemeler sonucunda, okulumuzun güvenli bir internet ağ alt yapısına sahip olduğu görülmüştür. Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okula geliş ve gidişlerde öğrencilerin daha görünür olması amacıyla; parlak renklerde reflektif özellikte yapılan (okul çantası, şapka, yelek, sticker vb.) materyallerin kullanımının teşvik edilmesi ve bilinç oluşturulması amacıyla yürütülen farkındalık kampanyası" kapsamında öğrencilerimizin  çanta ve şemsiyeleri.

Şbt

Okul Müdür Yardımcımız Esen BİLGİLİ'nin anasınıfı öğrencilerimizle birlikte katılmış olduğu Dünyaya Bir İyilik adlı E Twinnig projesi etkinlikleri Şubat ayı itibariyle yapılmaya başlamıştır.

Ara

Öğrencilerimize temizlik alışkanlığı kazandırmak amacıyla yürütmeye başladığımız "Haftanın En Temiz Sınıfı" projesi kapsamında en  temiz seçilen 4/B ve 2/C Sınıflarını tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz arasında doğru ve güzel davranışları teşvik etmek amacıyla yürütmeye başladığımız "AYIN ÖĞRENCİSİ" Projesi kapsamında Aralık ayı Ayın Öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.