Başöğretmen Mehmet TOPÇU - Okul Müdürü

1966 Yılında Adana´nın Yüreğir İlçesinde doğdu. 1988 Yılında Çukurova Üniversitesi Adana Eğitim Yüksekokulu´ndan mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Açık öğretiim fakültes sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünden lisans, Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü İşletme yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Öğretmenlik hayatına 1988 yılında Bingöl ili, Yedisu İlköğetim Okulu´nda başladı. Bingöl İli Yedisu İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcısı, Yüreğir Karacaoğlan İlköğretim okulu, Yüreğir Kiremithane İlköğretim Okulu´nda öğretmen, Seyhan Hürriyet İlköğretim Okulu´nda, Yüreğir Töbank İlköğretim Okulu, Yüreğir Kazım Karabekir Ortaokulu, Yüreğir Kiremithane İlköğretim Okulu, Seyhan Hayriye Kemal Kusun İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptı.01.08.2023 tarihinden itibaren Seyhan Bahçeşehir İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Eğitim öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çeşitli tarihlerde TEŞEKKÜR, TAKDİR AYLIKLA ÖDÜLLENDİRME, BAŞARI, ÜSTÜN BAŞARI VE ÖDÜL ile ödüllendirildi. Mehmet TOPÇU evli 2 çocuk babasıdır.