Bahçeşehir İlkokulu

....
Bahçeşehir Mahallesi 86058 Sokak No 4 Seyhan/ADANA
Vizyon
Milli Eğitimin temel ilkeleri, amaçları ve buna bağlı olarak ilköğretimin amaçları ve ilkelerine uygun, bilimsel esaslara,teknolojik yeniliklere açık çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun demokratik çok yönlü,soyut.eleştirel,özgür düşünme ve problem çözme ve iletişim becerilerine sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çağdaş,demokratik ve lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak,onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Ulaşım
142B-151-157 belediye otobüsleri ve Yeşilevler A1 Kireç Ocağı ve Barkal Şambayad TOKİ dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Bahçeşehir Mahallesi 86058 Sokak No:4 Seyhan/ADANA
10 Km
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E Twinning(Güvenli İnternetim, Sıfır Atıkla Dünya Hayatta,Benim Değerli Eserim,A Favor To The World,Pusulam Sensin,ŞEBİT), E Safety Label ve Erasmus Projeleri yürütülmektedir.